Піщівська громада

Житомирська область, Звягельський район

Прозорість та підзвітність: у Житомирській ОВА відбулася презентація можливостей для бізнесу, які дає електронна торгова система «Прозорро.Продажі»

Дата: 31.01.2024 14:13
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

 

30 січня у Житомирській ОВА відбулася зустріч керівництва ОВА з представниками АТ “Прозорро.Продажі”, Регіонального відділення Фонду Державного майна України, ОМС, регіонального та релокованого бізнесу, акредитованих майданчиків, з якими працюють органи місцевого самоврядування. Від Житомирської ОВА участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, а також представники профільних структурних підрозділів ОВА.

 

Під час заходу учасники розглянули низку питань, зокрема:

 

  • можливості для бізнесу, які дає електронна торгова система «Прозорро.Продажі»;
  • кращі інвестиційні активи міст Житомирщини, що невдовзі будуть опубліковані в електронному торговельному систему «Прозорро.Продажі»;
  • приватизація об’єктів державної власності та промо об’єкти Житомирської області;
  • акредитований майданчик. Презентація функціоналу організатора та учасника е-аукціонів для регіонального та релокованого бізнесу.

 

Віктор Градівський зазначив, що приватизація покликана дати можливість всім охочим викупити об’єкти державної чи комунальної власності, які вже роками простоюють і неефективно використовуються та мають потенціал для відновлення або модернізації виробництва після залучення інвестицій.

«Продаж таких об’єктів приносить реальні кошти до відповідних бюджетів. Це своєю у свою чергу забезпечує зростання економіки, додаткові інвестиції та створення нових робочих місць. Сьогодні вкрай важливо продовжувати роботу бізнесу, зберегти та збільшити робочі місця, надати громадянам можливість підібрати об’єкти для відкриття власної справи. Майно держави повинно працювати на її інтереси та інтереси громадян», — зазначив Віктор Градівський.

Під час заходу учасники мали змогу отримати відповіді на питання, які у них виникають, а також ознайомитися з функціоналом платформи та об’єктами, які можна придбати у держави.

 

Спікерами заходу були:

 

  • член правління, технічний директор АТ«Прозорро.Продажі»  Григорій Легенченко;
  • заступник начальника регіонального відділення ФДМУ по Рівненській та Житомирській області, начальник управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області Наталія Омельченко;
  • заступник директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Марина Білоус;
  • працівник відділу земельних відносин Коростенської міської ради Альона Бондарчук;
  • заступник начальника Управління земельних відносин та комунальної власності виконавчого комітету Коростенської міської ради Олег Мельниченко;
  • директор департаменту земельних відносин, комунальної власності та архітектури Баранівської міської ради Олена Шевчук;
  • спеціаліст з продажу активів ТОВ “Смарттендер” Тетяна Лядова.

 

Також під час заходу учасники розглянули основні принципи на яких побудовані аукціони  на «ProZorro.Продажі» – весь процес продажу відбувається публічно і відкрито для повного уникнення корупції.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

https://youtu.be/CmTPbfx7pCk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь